JC

De Jeugdcommissie is een club ouders die de tennissende jeugd begeleidt bij alles wat buiten de tennislessen valt, want daarvoor heeft een vereniging een overeenkomst gesloten met een een professionele tennisschool.
 
Tennisschool Kramer & Schuyt heeft zijn sporen al verdiend in Leerdam en Kamerik, waar ze beide verenigingen mede door hun betrokkenheid en inzet uit het slop hebben getrokken.
 
Wij hopen met de trainers, Rik en Marloes een soortgelijk opleving te krijgen. Naast de lessen, proberen wij als JC het tennis spannend te houden door allerlei toernooien te organiseren en de kinderen in te schrijven in de verschillende competities voor de jeugd.
 
Het jaar wordt traditioneel geopend met het Openingstoernooi!
 
Voorts gevolgd door het altijd zeer succesvolle Familietoernooi, waarbij ouders, opa’s en oma’s meekunnen doen met hun kinderen. Gezelligheid staat op deze dag voorop!
 
Gedurende het jaar spelen we de clubkampioenschappen, enkel en dubbel, waarbij we de kinderen indelen op competitienivo.
 
Van alle jeugdleden  speelt een meerderheid ook in één van de officiële competities. Wij helpen om teams samen te stellen en te begeleiden.
 
Het zal niet verbazen dat de praktijk leert dat  kinderen die veel spelen in dit soort competities, tennissen snel leuker gaan vinden, beter worden en ook blijven spelen als ze ouder worden, naar de middelbare school gaan en een veel drukker leven krijgen met huiswerk en andere sporten.
 
Als JC proberen we daarom het spelen van toernooien en competities aan te moedigen en om het een beetje leuk te houden kan een knallend eindfeest daarom natuurlijk niet achterwege blijven!
 
Hulp kunnen we altijd gebruiken
 
Gr
JC

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 241 882

Address

Sportweg 2
3628 AZ Kockengen