Culinaire verrassingstocht 2019

14 oktober 2019

‘De Culinaire LTK Verrassingstocht 2019’
 

Beste leden,
Terug van weggeweest; de culinaire verrassingstocht! Laat je verrassen en ontdek de creatieve hoogstaande culinaire kwaliteiten binnen LT Kockengen.

Op vrijdag 22 november vindt de culinaire verrassingstocht plaats, die om 18:30 uur in de kantine zal beginnen. (inloop vanaf 18.15 uur) Daar wordt verder duidelijk wat de bedoeling is van deze avond. Maar het komt erop neer dat je in verschillende ambiance en met wisselende tafelgasten van een culinaire verrassing zal gaan genieten en dit alles voor slechts € 25,- per persoon. (Dit bedrag is inclusief voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en drank tijdens het eten. Wil je na het dessert nog borrelen in de kantine is dit voor eigen rekening.)
Geef je daarom nu op voor de culinaire verrassingstocht als culinaire gast of culinaire kok!

Neem een lege maag, een fiets en een Bourgondische instelling mee, en ervaar welke culinaire hoogstandjes de koks van LTK kunnen bereiden in een per gerecht wisselende ambiance.
Je kunt je opgeven door voor 2 november te mailen naar [email protected]. Geef daarbij aan of je je opgeeft als kok of als eter. 

  • We zijn op zoek naar zoveel mogelijk koks. Het kan zijn dat je niet hoeft te koken indien we genoeg koks hebben;
  • Opgeven als kok betekent dat je ook je huis ter beschikking stelt als restaurant;
  • We zijn ook nog op zoek naar mensen die het dessert voor hun rekening willen nemen. (deze wordt gegeten in de kantine) Mocht je dit leuk vinden om te doen, kan je dat aangeven in jouw opgave mail. (het dessert kan natuurlijk van te voren gemaakt worden en in de vriezer/koelkast gezet worden in de kantine;
  • Betalen op de avond zelf met contant geld;
  • We zijn op zoek naar iemand die na de tocht een aantal uurtjes achter de bar wilt staan en tevens de kantine wilt afsluiten. Wil je ons helpen hierbij? Laat dit dan ook weten aan Laura.

Vragen? Laat het me weten.

Groetjes,
Laura

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 241 882

Address

Sportweg 2
3628 AZ Kockengen