Kockengen Weekend Toernooi

17 februari 2020

Kockengen Weekend Toernooi

Beste leden,

Tijd om uit jullie winterslaap te komen en dat doen wij met een knalweekend, want 27/28 en 29 Maart organiseren wij het Open Kockengen Weekend Toernooi.

Je mag iemand van een andere club vragen, een niet lid vragen, of natuurlijk ook met een lid mee doen.

Het is heel simpel, alle onderdelen worden in poules gespeeld, waardoor je drie wedstrijden van een half uur speelt. Ideaal om even in te komen voor de competitie. Dus roep je teammaten op en kom gezellig mee doen. Je mag zelfs in twee onderdelen mee doen als deze niet tegelijk zijn. Wat kan je verwachten?

Op vrijdag 27 Maart organiseren wij de Pink Ladiesnight. Vanaf 5 uur zal de gehele kantine roze zijn en zullen er zo’n 70 dames actief zijn op ons sportpark. Let op; we zitten zo goed als vol. We hebben onderdelen 5 tot en met 9. Inschrijven kan via toernooi.nl of via een mail naar [email protected].

Op zaterdag hebben we onze tradionele Meer voor Mannen dag. Meer dan 100 mannen gaan lekker een dagje tennissen en hopelijk hebben we genoeg drank, want het sportpark zal overvol zijn en de gezelligheid zal er vanaf spatten. Vanaf 11 tot 11 zal de gehele dag in het teken staan van spare-ribs, slechte praat en uiteraard een biertje en misschien nog een andere verrassing. Ook hiervoor kan je inschrijven op toernooi.nl, of een e-mail naar [email protected]. Let op; Het toernooi is bijna vol.

Dan hebben we op zondag 29 Maart iets nieuws. De Sunday in the Mix. Heb je altijd al met je dochter, je beste maatje, of iemand van een andere club willen mixen die een heel ander niveau heeft dan jij. Nodig deze dan uit op deze dag. Je word ingedeeld op jullie gemiddelde rating en geniet van drie heerlijke potjes tennis, een drankje en onze pubquiz. Wil je meer weten. Stuur dan een e-mail naar [email protected] en wij schrijven je in, of schrijf je in via toernooi.nl. Hier hebben we nog genoeg plekjes dus nodig lekker gezellig wat mensen uit

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 346 241 882

Address

Sportweg 2
3628 AZ Kockengen