Lidmaatschap

Bij LT Kockengen doen we er alles aan om er telkens weer een sportief en gezellig seizoen van te maken. Daarom zullen er tijdens het seizoen diverse activiteiten georganiseerd worden, voor meer informatie zie onze activiteitenagenda.
 
Kennismaken met tennis
Er aan het begin van het seizoen een introductieavond gehouden voor nieuwe leden. Je kunt dan vrijblijvend komen kijken op onze club, en andere nieuwe leden ontmoeten.
 
Voor geïnteresseerden die (nog) geen lid zijn, maar toch (eerst) eens willen komen spelen op één van onze vier Red Court all weather banen en om de sfeer te proeven kan er een introductiekaartje à € 5,- per dag gekocht worden in de kantine van onze vereniging, is er niemand aanwezig dan kun je €5,- achterlaten in de brievenbus. Iemand mag maximaal 3 keer geïntroduceerd worden.
 
Lid worden
Wil je lid worden, en wil je na het bezoeken van deze site meer informatie, dan kun je een mailtje sturen naar de ledenadministratie. In principe kan je op elk moment in het jaar lid worden. Na 1 juli rekenen we 50% van de prijs. 
Via de mail (ledenadministratie): [email protected]
 
Lidmaatschapkosten
 
leeftijd bereikt in 2020  
0 t/m 12 €    40,00
13 t/m 17 jaar €    65,00
18 t/m 21 jaar €  130,00
22 jaar en ouder €  165,00
Niet spelend lid €  28,00
All-in-1 jeugd

€   240,00 (lidmaatschap+ tennistraining)
Mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen

 
(Adres)wijzigingen
Wijzigingen in woonadres, telefoonnummer, e-mailadres dan wel andere relevante gegevens kunnen worden doorgegeven aan de ledenadministratie.
 
Maximum aantal leden
Het ledenaantal is aan een maximum gebonden. In navolging van de tennisbond (KNLTB) houden we het getal van 90 leden per baan aan. Dat getal ligt niet muurvast, maar is een richtlijn. Wanneer de aanmelding van jeugdleden groot is, schuift het wat op en dat geldt ook wanneer partners van leden zich als lid aanmelden. In de praktijk houden we een maximum van 360 leden incl. jeugdleden aan. Meer kan niet, dan wordt het te druk en worden de wachttijden te lang. Er is op dit moment geen wachtlijst.
 
Beëindiging lidmaatschap
Als je je lidmaatschap wilt opzeggen voor het volgende seizoen dan moet je dit vóór 31 december (schriftelijk) of per email melden aan de ledenadministratie LT Kockengen per adres Sportweg 2, 3628AZ Kockengen of [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 40865066

Adres

Sportweg 2
3628 AZ Kockengen

KVK-nummer

40476241